2.2.14

Vai että kotosalla

Ajattelin ottaa viikonlopun rennosti, olla kotosalla ja opiskella asioita joita olisi syytä opiskella ja tehdä, mutta sen sijaan M toi tonkan viiniä kylätuomisiksi ja lähikapakkikierrosten jälkeen minä toin kotituomisiksi sellaisen järettömän söpön tummatukkaisen rillipään, joka tosin lähti petikieriskelyn jälkeen omille teilleen samantien. Nyyh.

Tästä lannistuneena menin seuraavana päivänä Kirjailijan residenssiin puimaan elämää ja erotiikkaa, ja tästä voimaantuneina lähdimme tsekkaamaan toisen lähikapakin tarjonnan, jonka seurauksena toin tuomisiksi kotiin sellaisen nuoren hupsun ressukan, jonka minä sitten puolestani nakkasin omille teilleen saman tien pedissä kieriskelemisen jälkeen. Ajattelin nimittäin a) näyttää Kirjailijalle, kuinka helppoa on itselleen napata joku mukaan ja b) huuhtoa tummatukkaisen söpöläisen maun suustani, koska se jäi ikävästi vaivaamaan.

Eli onko siis sittenkin niin, että sydän asuu genitaalialueilla, ja naiset eittämättä väistämättä haikailevat sellaisten seksikumppaniensa perään, jotka olisivat muutenkin ihastuttavia (näinhän perinteisen heteronormatiivinen sukupuolistaminen seksuaalisuuden selittää, seksi on naisille isompi juttu kuin miehille, koska tunteet ovat väkipakolla mukana, kun taas miehillä ei joko tunteita olekaan tai aikaan ne eivät liity seksiin millään tavalla). Josta väistämättä seuraa sellainen ajatus, että pitäisiköhän sitten jatkossa panna vain niitä, jotka ei kiinnosta eikä vedä puoleensa, kuten tuo jälkimmäinen nuori reppana, jolloin saisi hetkellisen hyödyn ja nautinnon muttei sen jälkeistä haikeutta. Sellainenhan oli myös esim. kesällä testaamani baarimikko. Tai se on kyllä ihan hauska poika, muttei se ole sellainen, johon ihastuisin, joten sen näkeminen kapakassa ei johda kämmenten hikoamiseen jollei nyt korkeintaan siksi, että mieleen tulee joku irstas fläsäri. Mutta sitten taas toisaalta, miksi panna tyyppejä jotka eivät kiinnosta, kun koko kylä on täynnä myös niitä kiinnostavia tapauksia. Äh. On se tämäkin nyt sitten vaikeaa, miksi en vain voisi mieluumin laittaa ruksia seinään että JES sain kyrpää JES selätin jonkun uuden JES joku haluaa minuakin JES oon ihana.

Seksin jälkeinen sadan vuoden suru, taidan hoitaa sen pois hiisaamalla aivoni hilpeiksi.

Edit. Ai niin, näin myös Naapurin ensimmäistä kertaa siten kesän. Siinä se oli nyt, sen Rakkauden kanssa, pipopäässä ja ihan hitosi paremman näkösenäkin kun mitä muistin. Sihisin mielessäni mmmmulkku, ja Kirjailija lupasi ritarillisesti mulkoilla sitä pahasti ja piestä sen miesten vessassa, koska sen bestisnaista ei kohdella huonosti. Mun sankari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti