22.7.13

Error

Tämä maniabailaaminen nousi ihan uusille kierroksille, sillä yhtäkkiä havauhduin humalassa lentokoneesta matkalla Hollantiin. Viitisen päivää vietin siellä popsien sieniä, poltellen pilveä, juoden satunnaisia oluita ja katsellen loputonta merta joka tietääkseni ei kyllä yleensä ole vaaleanpunainen, mutta aivot ne vaan vahvasti väittivät että kyllä vain ystävä hyvä, kyllä vain se kuule on vaaleanpunainen kun mikä. Mikäpä minä olen aivojeni sanomia kieltämään, pinkki meri, sama se, kaunis kun mikä kuitenkin. Saatoin olla sen verran kujalla, että elin päihteiden ohella reissuviikkoni pääosin hotellin limuautomaatista saatavalla jollakin erityisen hyvällä limpparilla, jota ei saa Suomesta, sekä oliiveilla, joita onnistuin ostamaan paikallisesta marketista. Että kyllä matkailu avartaa, suosittelen kaikille!

Kun palasin takasin kotimaan kamaralle, hain pullon giniä ja tonicia ja tein kuten hienot naiset ikään, eli kaadoin tonic-pulloon ginipullon sisällön ja loput tonicit päälle, sitruunaa perään ja eikun kartsalle katteleen menoa. Olis pitäny ehkä tajuta, että se alla oleva deeli-hatsi-ruuattomuus -seikkailu ei ollut ehkä se ihan kestävintä kisakuntoa tarjoava dieetti. Kohelsin jossakin keikalla menemään, ja filmi katkeaa aika täysin illan lopputunneiksi. Noh, minut tuntien näistä jää tietysti aina jotakin jälkiä kehoon, ja jalat on tällä hetkellä sen näköiset, että oon luultavasti kaatunu joko pyörällä, pyörän päälle tahi jossakin rappusissa. Oon melkonen onnistuja kun sille päälle satun.

Huolettaa, että mahtokohan se Aa olla samoissa paikoissa samoihin aikoihin, ja oonkohan mä mitä tehny sanonu ollu sen nähden. Ettei mene seksihanat siltä suunnalta kiinni, sekös harmittaisi.

Ja sitten se Naapurikin on taas soitellu, humalassa totta kai jostakin toiselta puolelta Suomea, ja se on kattonu velvollisuudekseen kertoa kuinka ei tästä meidän jutusta sit voi tulla mitään kummempaa, että se vaan tietää sen. Voi huokaus kun miehet on joskus vaan ihan vitun kujalla. Ensinnäkin, kuka helvetti on väittäny, että MÄ haluan tästä mitään vakavaa suhdetta, justhan mä vasta erosin Heilasta ja ehkä viimesenä maailmassa kiinnostaa mikään parisuhteen leikkiminen. Toisenakin, mikä hiton oikeus toisella on päättää etukäteen mistä voi tulla ja mitäkin, mikä kiire tässä on asioita määritteleen? Jos sen kanssa on kivaa ja seksi sujuu, niin hengataan mieluusti yhessä, emmä tarvi siihen päälle jotakin lappua että onko tämä nyt a) seksisuhde, b) kaverisuhde, c) parisuhde, d) rakkaussuhde, e) joku epämääränen mikä lie -suhde. Vai ehkä jotakin noitten sekotusta.

Ei aina kaikki kulje ihan täysillä. Ja silti se jatkaa soittelua siitä, kuin kiva olis nähdä sitten kun se palaa parin viikon päästä kaupunkiin ja kuin kivaa ja ihanaa ja läpäläpälää mun kanssa oli. Kärttää uusintaa? No ei tartteis noin voimalla, kyllähän se uusinta on ehdottomasti luvassa.

Alan hiljalleen päätyy siihen tulokseen, että tässä täytyy alottaa varovainen arkeen palaaminen. Avasin kuitenkin varuiksi vielä siiderin, päivähän on nuori ja lomaa vielä jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti