19.11.12

Kuumottaa

Vaikkei vielä kaduta niin vähän jo kuumotaa toi edellinen kohtaaminen Pörröpäisen kanssa. Ohi mennen näin sellasen KingKongin, joka oli tulossa sen luota ja kommentoi vaan että Pörrön tyttöystävä oli pirun vihasella tuulella kun samoin tein käski sen painua helvettiin. Että joku riita niillä meneillään ja näin.

No eihän se luultavasti minuun liity. Vaikea ymmärtää a) että miks Pörröpää ikään kun "tunnustais" yhtään mitään b) miks se kertois ylipäätään tyttökaverilleen jostakin satunnaisesta hässimisestä tai c) miten tässä nyt olis jollain muulla tavalla voitu jäädä kiinni. No jo kuulostaa tosi roistolta puhua jostakin kiinni jäämisestä tai tunnustamisesta, voi apua. Kuumottaa, että jos se nyt syystä tai toisesta on avautunu tyttökaverilleen tuosta kohtaamisesta, niin onko se avautunut siitä kokonaan vai osittain (lue: onko mun nimi mainittu), ja että miten se sitten vaikuttaa niiden suhteeseen. Kyllä olis hyvin erikoinen olo olla jonkun toisen pariskunnan riidan lähde. Erikoista on myös se, että tavallaan ei kovinkaan paljoa huoleta omasta puolesta, että jos koko asia tulee julki ja ilmi, enemmän tuntuis hiukkasen verran jännittävältä nähdä, miten siihen ihmiset regois. Mä ikään kun maalaan itelleni jo repliikkejä ilmaan, joilla kuittaan tuon homman, vaikka se todellisuushan iskis sitten kuitenkin aika lujaa päin naamaa märällä rätillänsä. Tilanne ei olisi oikeasti kiva eikä toivottava.

Emmä usko kuitenkaan todella, että kyseinen riita liitty muhun millään muotoa mitenkään. Enemmän ehkä uteloittaa, että millaset fiiliksen Pörröisellä ystävälläni kaikin puolin on, eli että meneekö sillä tovi mua vältellessä, vai onko tilanne kuitattu kintaan heilauksella.

Jotta en ois jääny liikaa tuota vatvomaan, niin törmäsin siihen poikaan, jolla on porkkananpunainen tukka taas sattumalta, ja nappasin sen mukaani jatkoille hatsia polttamaan. Heila väitti, että se Porkkanainen yritteli mua yöllä, että sen mielestä se yritti pokata mua. Heila ei ikinä huomaa tollasia, se on niin sokee kun ihminen voi olla tuommosiin isku-pokaus-lämmittely -kuvioihin, eli vähän kuumottaa sekin, että olisko se tosiaankin sitten se ihanan ihana Porkkanainen voinu yrittääkin jotakin.

Tästä innostuneena sovin puolihuolimattomasti treffit sen kanssa tulevalle viikolle.

Onkohan kaikki hommat menossa hippasen verran sotkuun taas?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti