24.7.12

Uus yritys

Se korkki mitään kiinni asti ees ehtiny, sain jonku kurkkutulehduksen ja päätin hoitaa sitä viskillä, koska olihan kello jo yhdeksän aamulla ja Alkokin näin ollen sopivasti auki, ja kun viski loppu nii aattelin että kapakka varmaan auttaa, ja kun kapakki meni kiinni oliki jo seuraava päivä ja sitten aattelin että ei hitto tästä tule mitään, kerran mikään edellä mainituista ei auttanut, ja hain näin ollen korin kaljaa. Nyt on näköjään siitäkin rupeamasta menny jo puoltoista viikkoa, vai onko peräti kaks, ja viime viikonlopun heilumisen jäljiltä ihan joka paikkaa ja asiaa minussa sattuu vietävästi. Pahiten aivoja, ne huutaa tuskaa ja ahdistusta ja häpeää ja pelkoa ja hätää niin, että eilen bussipysäkillä purskahdin itkuun kun kaikki tuntu niin kovin kovin pahalta. Onneksi M jeesas nukahtamislääkkeillä, niin sain viimein nukuttua. Johan viime (kunnon) kerrasta onkin joku kuukausi tai kaksi, ei sitä ravaamiseltaan muista kun joka tapauksessa on sisäinen kello juuttunut kohtaan viittä vaille mitä lie jo aikaa sitten.

Ja Baarimikko yrittää soittaa mulle, ja mä menin pirisevää puhelinta pakoon vessaan ku emmä uskalla vastata, kun on tukka rumasti ja maha solmussa ja mieli maassa puun takana. PJ pommitti tuntitolkulla tuu paneen, tuu paneen -viesteillä (no joojoo kai mä olin siinä leikissä ihan ite mukana kanssa kun tungin kieleni sen suuhun keskellä kantakapakan sohvapöytää) ja jossain vaiheessa paikallisessa diskossa harkittin vakavasti nappaavani mukaan tämän kevään ylioppilaan noin niinkun vaan testimielessä tai ehkä kokeena, että nuoremmasta vanhempaan ja takasin. No iha hyvä etten lähteny kai. Menin sitten ihan lopulta piiloon 50-luvulle sälekaihtimien taa kuuntelemaan Baddingia ja Oi jos oisit kultaseni sokerpala vain -hittejä miestenvessasta kumeella bassolla laulettuna. Sain maisteriuden kunniaksi kaljan jos toisenkin, ja lähtö jonka piti tapahtua yhden loivarin jälkeen venähti aamukolmeen. Liekö ihme jos paikat on romuna ja itku herkässä. Vaikka hitto, olihan siinä taas bailaamista kerrakseen.

Mutta nyt se on meinaa niin, että pakko saada tämä putki tältä erää poikki, tällä kertaa se tosiaan kanssa katkeaa, sillä onhan jo yksi juomaton päivä takana. Tällä erää minä voitan ja viina jää toiseksi, tällä kertaa minä en sorru.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti