6.4.17

Limakalvoja ärsyttää

Koska olen aktiivinen uimahallin käyttäjä, tulee muiden muidujen kanssa hilluttua alasti säännöllisellä otteella ja nähtyä monemoista taapertajaa puberteetti-pupuista toinen jalka ja ehkä jo olkapääkin haudassa -henkilöihin. Yksi asia raivostuttaa mua yli kaiken, ja se on tyhjän kiulun jättäminen kuumaan saunaan. Että haloo ja onks valoo? On se nyt yks perkele ettei sitä kippoa voi muka käyttönsä jälkeen käväistä täyttämässä, eiköhän se seuraavakin saunaan tallustaja tahdo niitä löylyjä kiukaalle nakata. Vaan mistä nakkaan kun kiulu on järjestäen tyhjä ja tulikuuma. Joka kerta nousee raivomittari jonnekin kiehuvan punaiselle kun tämän kohtaan, ja kohtaan tämän suututtavan näyn vähintään viikottain.

Kävin uimahallisaunomisen ohessa auttamassa lapsiperhepariskuntaihmisten remontissa, siellä missä sitten taas sekosin K:n kanssa aikaa viettämään, mikä oli virhe, koska sydän on aina karrella ja on se nyt kumma etten saa itseäni siitä revityksi pois. Se mikä lapsityyppien kohtaamisesta käteen jää, tapahtui se sitten ohimennen kaupungilla, pidemmällä kaavalla toisten kotona, vilauksena tai ajatuksen häilähdyksenä, on aina valtava riemu. Ai että jumantsuikka THANK GOD I DON'T HAVE A BABY juhli sinkkuelämän seksilady ja yhdyn kyllä siihen juhlaan rinta riemusta paisuen. En vihaa lapsia, ja toivon toki että niitä tehneet ovat tilanteessaan onnellisia, mutta pakko myöntää että en käsitä sekuntiakaan mikä hulluus saa ihmisen moiseen hommaan etenkin maailmassa, joka on tuhoutumassa ihmisten arrogantin välinpitämättömyyden pesuvesissä, syöksymässä junttien johtamaan sotaan ja jossa jo ennestään on ihmistä ihan moninkertaisesti enemmän kun tartteisi niin, ettei tänne kyllä yhdenkään ole milläänlailla tarpeen saati välttämätöntä puskeä yhtäkään poloista lisää kiusattua maata kyntämään.

No se siitä. Toivottavasti seuraavalla kerralla saunassa on a) vettä kiulussa ja b) joku suloinen pikku natiainen, jotta voin matkata onnellisena kotiin tietäen, että lasta ei tähän elämään ikinä tule ja helvetin hyvä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti