27.6.19

Kesäheinä

Oon niin rakastunut ja onnellinen että päivät tuntuvat pehmeän lämpöisiltä sadekelilläkin ja iltaisin kun puhelimeen kilahtaa rakastan sua sykkii sydän vimmaisena rintakehää vasten puhtaasta ilosta riemusta rakkaudesta.

Vietettiin jokseenkin täydellinen juhannusaatto yhdessä vieraassa vaikeassa kaupungissa johon solahdettiin sekaan kivutta täysin samalle aaltopituudelle taivaan lyödessä tulta ja eläimiä ja lintuja ja kaiken elämän yhteyttä, voimakasta psykedeliaa ja seksiä ja pulppuilevaa naurua, henkinen koti.

Lupasin, etten koskaan enää mitään pyydä en vaadi jos tämän miehen saan. Onni asuu hymyissä, sylissä, lämpimässä katseessa, kesäsateessa, linja-autoissa ja junissa, valomainoksissa, puistonpenkeillä, Lidlin halvassa erinomaisessa siiderissä, lähiöissä ja kumipohjatossuissa, hyväilevissä käsissä hyväksyvissä käsissä rakkastuneessa hymyssä.

Haluan vaalia tätä koko elämäni, kasvaa hyväksi helläksi rakastavaksi kiltiksi ymmärtäväksi lempeäksi kumppaniksi joka ei koskaan päästä kädestä irti.

You're going to reap just what you sow

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti