11.1.11

Asioita listassa

Mietin, että pitää kerätä listaan asioita, joista pidän, tai että ainakin pitää yrittää kerran päivässä muistella asioita, joita muistan päivän mittaan nähneeni ja joista silloin pidin. Taitaa olla jonkin kirjan teema tämä? Tänään muistan kuitenkin nähneeni kissat, M ja P, jotka ensin jahtasivat toisiaan M edellä, ja sitten tulivat takaisin P edellä. Kissat ovat asia, josta pidän. Mitään muuta ei sitten tullutkaan mieleeni tästä päivästä. Taidan lopettaa alkoholin tissuttelun, ehkä sitten jäisi päivästä asioia mieleen. Vai olisiko sittenkin parempi dokailla hiukan enemmän, jotta päivään saattaisi tulla joku tapahtuma? Minulla on nimittäin juoppominä (en ole kysynyt vielä nimeään, selvitän sen kyllä vielä joskus), mutta tämä tyyppi ei ole varsinaisesti pitemmän päälle kovin mukava kaveri. Siitä on lisäksi vaikea päästä eroon, aika helmaantarttuva kaiffari, mutta toisaalta jos ihan vähän tapailisi sitä pitkästä aikaa, niin voiko siitä kovin rasittavaa tulla.

Miten tuntuu, että nämä pidettävät (listattavat) asiat ovat kovin vähentyneet? Tai miksi en muista mitään, mistä pitäisin (noin jos nyt vain siis äkkiä pitäisi listata joukko pidettyjä asioita)? Toisaalta ei tule mieleen kyllä edes asioita, joista en pitäisi. Tänään ehkä eniten ahdistaa siis mitäänsanomattomuus asioitten välillä. Pidin, en pitänyt, huomasinko edes - joskus on tosi vaikea huomata asioissa mitään värisävyjä. Taidan kysyä juoppominältäni (se vaatii nimensä esille kyllä vielä), josko se erottaa värit ja tunnelmat. Luulen, että sillä on kyllä tuntuma moneen juttuun.

Kokeilin myös uusvanhaa herkkua eli leipää sinapilla. En tiedä vieläkään oliko se hyvää. Taidan kokeilla joskus uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti